Setari Cookie-uri

Astrologie: Superalimentul zodiei tale

Nevoile specifice ficareia dictate de zodie!

Leu – peste

Cei nascuti in zodia Leului adora carnea, doar ca nu-ti face bine sa o mananci chiar zilnic, mai ales daca esti femeie. La peste, in schimb, ai liber ori de cate ori iti pofteste inima. Contine si el proteinele de care ai nevoie pentru muschi puternici, si omega-3 care imbunatateste circulatia arteriala afectata de momentele de irascibilitate sau entuziasm.

Fecioara – probiotice

Nu rareori Fecioarele au sensibilitati digestive care se declanseaza din te miri ce. Incearca pentru o vreme sa renunti la produsele pline de zahar si gluten, ca sa eviti alergiile alimentate si include un probiotic in meniu. Se pot intampla minuni dupa numai cateva saptamani! Iaurturile, kefirul, muraturile in saramura protejeaza flora intestinala si te feresc de neplaceri.

Balanta – rodie

Cum nu pot refuza dulciurile si le fac cu ochiul mai toate mancarurile cu sosuri si siropuri, iar la capitolul miscare nu stau prea bine, Balantele se ingrasa usor. Au nevoie de un aliment bogat in vitamine si sarac in calorii, cum este rodia. Plina de antioxidanti, stimuleaza metabolismul si totodata protejeaza ovarele si rinichii, mai sensibile in cazul Balantelor.

Citește și:

Scorpion – condimente

Pe Scorpioni nu-i poti convinge sa se atinga de o mancare fara gust, nici macar daca-s la regim. Si pentru ca sarea in exces nu face bine, e bine sa obtina preparate pe placul lor cu ajutorul condimentelor precum ceapa, usturoiul, piperul. Totul e sa nu fie consumate in exces. Cum se framanta mult din orice, aceste alimente prietene cu inima le sunt salvatoare.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc