Setari Cookie-uri

Astrologie: Superalimentul zodiei tale

Nevoile specifice ficareia dictate de zodie!

Sagetator - citrice

O zodie care cade frecvent in pacatul exceselor. Prea multa mancare, prea multa bautura care afecteaza in primul rand bila si ficatul. O cura de citrice e mana cereasca pentru Sagetatori. Cum le gasesti in magazine in orice sezon, ar fi bine sa-ti incepi fiecare zi band sucul unei lamai cu apa sau mancand un gref. Apa cu lamaie e bine sa fie consumata inainte de fiecare masa.

Capricorn – seminte

Femeile nascute in zodia Capricorn risca sa aiba probleme cu sistemul osos, reumatism, osteoporoza. Alimentele bogate in calciu si fier sunt obligatorii in meniul nativelor, iar micile seminte de susan, de in, de chia, desi atat de mici, contin cantitati importante de vitamine si minerale. Adauga-le in salate, in iaurturi sau smoothie-uri!

Varsator – fructe exotice

Ananas, mango, kiwi, avocado, noni, goji, toate ii tenteaza pe Varsatorii dornici de experiente culinare inedite si innebuniti dupa arome deosebite. Oricare dintre aceste fructe ii ajuta sa-si fortifice imunitatea si ii energizeaza cand se simt epuizati. Fiindca nativele au nevoie de o dieta cat mai saraca in grasimi rele, cu ajutorul fructelor pot preveni excesul de greutate.

Citește și:

Pesti – pepene

Desi sunt zodie de apa, Pestii foarte rar se hidrateaza corespunzator, de aceea le prind bine alimentele cu un continut crescut de lichide. Pepenele rosu n-ar trebui sa le lipseasca din meniu tot sezonul. Totodata, e un bun detoxifiant, iar aceasta zodie are multe batai de cap din cauza toxinelor acumulate in exces.

Foto prima pagina: Fisher Photostudio, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc