Credit foto: Udrescu Ovidiu

Pare pregatita pentru orice, oricand. Mereu zambitoare si optimista, nicio provocare nu e prea mare pentru ea si nicio infrangere descurajanta. Gaseste iesirea din cele mai dificile situatii. E genul de femeie care isi plateste singura consumatia la restaurant, are initiativa cand e vorba de organizat excursii de grup sau petreceri surpriza la care te convinge sa dansezi pana dimineata, protesteaza vehement la serviciu daca i se face o nedreptate cat de mica si ia decizii categorice fara sa ezite. Rolul de sef i se potriveste de minune si si-l asuma imediat, mai ales daca are de-a face cu un grup de oameni care nu stiu sa ia taurul de coarne. Iata ce mai trebuie sa stii despre felina horoscopului:

Caracteristici femeia Leu

1. Atrage atentia oriunde merge, atat prin atitudine, cat si prin coafura (o poti recunoaste dupa parul des, ca o coama), vestimentatie, accesorii, in care investeste mult pentru ca stie ca o pun in evidenta.

2. Cand e furioasa, rage asemenea unui leu veritabil. Doar daca urla din toti rarunchii are senzatia ca se face auzita si inteleasa.

3. Iti tranteste adevarul in fata chiar daca e ultimul lucru pe care vrei sa-l auzi.

Daca ii spui sa plece, risti sa iasa pe usa si sa nu se mai intoarca niciodata.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: