Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii septembrie pentru toate zodiile

Afla ce au pregatit astrele pentru tine la inceput de toamna!

Luna Plina pe 6 septembrie, Luna Noua pe 20 plus alte cateva evenimente astrologice importante ne asteapta. Veste buna: Mercur nu mai e retrograd incepand cu data de 5. Daca in primele zile ale lunii suntem infocati, pusi pe cearta si actionam sub imboldul emotiilor, spre final de septembrie devenim mai calmi si mai lucizi. Tot atunci ne putem astepta la o schimbare care sa ne dea planurile peste cap, nu neaparat intr-un sens nefavorabil.

Horoscop luna septembrie 2017 pentru fiecare zodie

Astrele au pregatiti o gramada de surprize si de experiente incredibile pentru cele 12 semne zodiacale acum, la inceputul toamnei lui 2017.

Horoscop septembrie Berbec – pune-ti ordine in obiceiuri!

horoscop septembrie berbec

Noul anotimp te face irascibila, te simti confuza si foarte obosita. Ai un somn ciudat, neodihnitor, cu vise complicate, pe care nu stii cum sa le interpretezi si te trezesti deja epuizata. Ar fi bine ca macar o vreme sa te culci inainte de miezul noptii si sa urmezi un ritual relaxant, precum o baie calda, inainte de culcare. Chiar daca ti se pare greu, incearca sa nu mai mananci seara, apuca-te de sport, daca n-ai facut-o inca, gandeste-te mai mult la corpul tau si la nevoile lui decat la mofturile si poftele de moment. Ai noroc de castiguri banesti neasteptate, dar si de o situatie dificila la serviciu spre finalul lunii, cand poti primi atributii noi!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc