Adunand cifrele care-ti alcatuiesc ziua nasterii si reducandu-le la una singura, rezulta Numarul Psihic 2. Denumit astfel de numerologi, isi pune amprenta asupra ta si te influenteaza pe tot parcursul vietii.

Planeta care te guverneaza este Luna

foto: Somjork, Shutterstock

Ai o fire placuta, prietenoasa, altruista, iti place sa-i ajuti pe altii si o faci de cate ori poti. Emotiile te domina, te afecteaza tot ce spune lumea despre tine si plangi destul de usor, de aceea multi te considera excesiv de sensibila, schimbatoare si capricioasa.

Treci greu peste dezamagiri si traiesti adesea stari de tristete profunda. Totusi, atunci cand esti ranita, te mobilizezi si nu cedezi, nu te intorci din drum. Impaciuitoare, eviti conflictele cand sta in puterea ta sa le aplanezi.

Preferi lucrul in echipa si ceri o a doua parere chiar si atunci cand iei decizii dintre cele mai personale. Esti creativa, ai o imaginatie de invidiat, dar eziti sa-ti pui singura in practica ideile, ai nevoie intotdeauna de confirmari si de incurajari ca sa te convingi ca nu gresesti.

Romantica si indragostita de visul iubirii adevarate, familia e importanta pentru tine, iar sotul iti devine partener in toate aspectele vietii si cel mai bun prieten. Esti o mama si o sotie tandra si iubitoare. Sinceritatea ta e debordanta, pur si simplu nu poti sa te prefaci, asa ca nici iubitul, nici prietenii nu trebuie sa-si faca griji ca-i minti.

Ai tendinta sa faci totul de doua ori, in special proiectele importante iti ies, de obicei, din a doua incercare. Cel mai probabil a doua iubire va fi dragostea vietii, iti iei doua rochii pentru ca nu te poti hotari la una, dai de doua ori un examen ca sa-l treci, ai doua parfumuri preferate (cel putin doua, parfumurile fiind, dealtfel, una dintre slabiciunile tale) etc.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: