Setari Cookie-uri

Horoscop 2018: Mesajul astrelor pentru Zodii de Foc

Cum va fi anul 20018 pentru cele 3 Zodii de Foc!

Horoscop 2018 pentru zodia Leu

horoscop leu 2018
Situatiile care te-au nemultumit in 2017 continua sa-ti creeze un oarecare disconfort. Te eliberezi de ele abia cand te hotarasti sa te aduni, sa lupti si sa te zbati cu spirit de raspundere. Schimbarea poate fi dificila, dar e singura cale spre succes. Nu exista ocolisuri sau scurtaturi, esti nevoita sa iesi din zona de confort ca sa ajungi unde-ti doresti pe plan sentimental, profesional si financiar.

Cum stai cu dragostea

S-a acumulat mult stres, din multe directii, iar viata sentimentala are de suferit in perioadele in care te simti coplesita de munca. Ti-e greu sa-ti controlezi pornirile si, ca sa eviti iesirile nervoase, e bine sa-ti canalizezi energia productiv: apuca-te de sport, ingrijeste florile din casa, zugraveste, fa orice ca sa te detensionezi. Nu de alta, dar daca rabufnesti, iti domolesti greu agresivitatea si risti sa le faci rau si altora, si tie. Vorbeste deschis cu partenerul, afla ce simte direct de la el si nu lasa pe nimeni sa va influenteze deciziile. Singuri faceti si desfaceti, fara sfaturi de la terti, chiar daca e vorba de rude apropiate. Cu cat accepti schimbarile inevitabile care te asteapta mai repede si fara sa te impotrivesti, cu atat mai benefice vor fi asupra ta, fie ca e vorba de copii, de parinti sau de sot. Suisurile si coborasurile nu trebuie sa te sperie, fiindca per ansamblu 2018 vine la pachet cu multa dragoste pentru Lei. Uneori, creezi valva tocmai pentru ca esti excesiv de pasionala, ceea ce inseamna ca iubesti intens. Nu multi ai acest noroc. Sectorul prieteniilor e bine aspectat. Fie iti faci prieteni noi, fie cei vechi ti se dovedesc loiali si de real ajutor in situatiile in care ai nevoie de sustinerea lor.

Citește și:

Ce te asteapta in cariera

Esti mai pornita ca niciodata sa demonstrezi ce poti, cu atat mai mult daca te afli in competitie directa cu cineva la locul de munca. Atuul tau este perseverenta, iar scopul, sa ti se ofere o pozitie mai buna decat cea actuala. Nu te lasi pana cand nu-ti sunt recunoscute meritele, indiferent de bataliile pe care le ai de purtat pentru asta. Muncesti mult si cu folos, dar nu uita sa ramai maleabila, sa lasi de la tine cand situatia (si mai ales seful) o cere! Asocierile cu anumite persoane la momentul oportun te ajuta sa ajungi mai repede sa-ti vezi visul cu ochii. Toamna viitoare te prinde multumita si mult mai linistita din punct de vedere profesional.

Horoscopul banilor

Castigurile raman oarecum constante in 2018. Chiar daca primesti prime, bonusuri sau ai diverse colaborari fructuoase, banii in plus sunt folositi pentru acoperit datorii sau pentru investitii absolut necesare, legate de sanatate sau de locuinta. Pe cat posibil, incearca sa pui deoparte orice venit suplimentar, in loc sa-l cheltuiesti pe lucruri care vor ajunge sa zaca, inutil, in vreun ungher.

Citește și:

Sfat

Se pot acutiza probleme de sanatate mai vechi, pe care e bine sa nu le lasi sa se acutizeze. Mai multa odihna poate face minuni.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc