Setari Cookie-uri

Horoscop 2018: Mesajul astrelor pentru Zodii de Foc

Cum va fi anul 20018 pentru cele 3 Zodii de Foc!

Horoscop 2018 pentru zodia Sagetator

horoscop 2018 sagetator

Tii minte cate lucruri dragi sufletului tau ai tot amanat pentru la anul, numai ca de fiecare data iti lipseau banii, timpul, contextul sa le pui in practica? Ei bine, 2018 este acel an fericit in care, orice-ar fi, iti faci timp pentru tine si pentru activitatile care te fac sa te simti bine in pielea ta. Gata cu plictiseala si cu vorbele-n vant, e momentul pentru actiune!

Cum stai cu dragostea

Toata energia pe care o ai dupa o zi de munca o investesti in lucrurile pe care le iubesti, indiferent ca e vorba de sport, de calatorii, de gatit, de calculatoare sau de orice alt hobby. Multumirea pe care ti-o aduc aceste activitati se poate reflecta si in viata de cuplu, daca ai un partener care-ti ofera libertate deplina si care are la randul lui initiative si pasiuni incitante. Daca te simti constransa in vreun fel, se lasa cu scantei si chiar cu despartiri. Iti doresti noutate, actiune, schimbare si nimeni nu te poate opri sa le obtii. Totusi, cateodata e bine pentru orgoliul iubitului sa te lasi dominata, sa-l lasi si pe el sa aleaga activitatile pe care urmeaza sa le faceti impreuna. Da-i macar impresia ca detine controlul. E o perioada la inceputul anului in care nimic nu ti se pare mai dezolant decat rutina, iar daca fluturii din stomac nu mai bat din aripi la fel de intens, esti tentata sa te retragi. Nu e bine sa fii radicala din prima. Relatiile de amor si cele de stransa prietenie sunt bine aspectate mai ales in perioada verii.

Citește și:

Ce te asteapta in cariera

Poti transforma pasiunea in meserie sau cel putin te poti specializa intr-un anumit domeniu care te atrage. Asta si pentru ca te organizezi mai bine sau se mareste echipa la actualul loc de munca, ceea ce-ti permite sa te mai relaxezi un pic si sa ai mai mult timp liber pentru cursuri sau colaborari. Sectorul carierei este in prim-plan si se afla intr-o evolutie permanenta, favorabila tie.

Horoscopul banilor

Daca ceva merge struna pentru Sagetatori in 2018, sunt finantele! Nu trebuie sa faci nimic special, atragi banii ca un magnet, aproape cu puterea gandului. Primesti oferte de nerefuzat chiar la momentul potrivit, asa ca, daca ai fost in situatia de a astepta cu portofelul gol ziua de salariu si de a-l cheltui pe jumatate achitand rate si facturi, astfel de griji vor fi de domeniul trecutului. Sursele de venit pot fi dintre cele mai neasteptate, dar suficient de consistente incat sa nu mai trebuiasca sa folosesti cardul de credit de fiecare data cand vrei sa-ti cumperi o rochie noua. Sau primesti o marire de salariu, sau schimbi locul de munca, sau gasesti o sursa de venit suplimentar, sau cunosti un barbat cu o situatie materiala foarte buna... ce-ti surade mai tare? In orice caz, e bine sa-ti faci o lista de prioritati in privinta investitiilor importante. Mai ales ca din primavara e o perioada prielnica pentru vanzari si cumparari.

Citește și:

Sfat

Trebuie sa acorzi la fel de multa atentie trupului, cat si mintii, si sufletului. Citeste, mediteaza, fa miscare! E si momentul prielnic sa slabesti, sa-ti modelezi silueta. Poti gasi in 2018 regimul de viata sanatos care functioneaza pentru tine pe termen lung.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc