Setari Cookie-uri

Secretele seductiei: Cum il cuceresti iremediabil in functie de zodia lui

Cum il faci sa ramana langa tine pentru totdeauna in functie de zodie.

Rac

cum seduci un barbat Foto: Rido, Shutterstock

Femeia care-i ofera barbatului Rac liniste sufleteasca este cea pentru care el si-ar da si viata. Aerul inocent, timid, sensibilitatea sunt detalii care il cuceresc iremediabil. Daca ii demonstrezi fidelitatea ta si se poate baza pe tine mai ales atunci cand nu este in cea mai buna forma, daca il protejezi si i te dezvalui vulnerabila, sincera, ii patrunzi adanc in suflet.

Leu

cum cuceresti un barbat Foto: Kiselev Andrey Valerevich, Shutterstock

Un Leu devine dependent de femeia care il face sa se simta Centrul Universului. Dar nu orice femeie, ci una care se remarca in multime, increzatoare, ravnita de multi. Lauda-l, mai ales in public, ofera-i toata atentia ta, da-i de inteles ca nimeni nu e mai important pe Pamant, respecta-i deciziile, lasa-i spatiu de actiune si o sa vrea sa devina regele caminului tau.

Fecioara

cum cuceresti un barbat Foto: Cookie Studio, Shutterstock

Citește și:

Pentru ca e perfectionist si mandru de asta, batalia pentru statutul de sotie e ca si castigata de femeia care se arata placut surprinsa de meticulozitatea barbatului Fecioara si dornica sa mentina armonia pe care el si-o doreste. Rutina care ucide interesul altor barbati, pe el il ajuta sa se simta in apele lui. Fii toleranta, calculata, preia controlul la nevoie si evita dulcegariile daca vrei sa-i intri in gratii.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc