Setari Cookie-uri

Secretele seductiei: Cum il cuceresti iremediabil in functie de zodia lui

Cum il faci sa ramana langa tine pentru totdeauna in functie de zodie.

Capricorn

cum seduci un barbat Foto: cristovao, Shutterstock

Barbatul Capricorn e foarte traditionalist in privinta relatiilor sentimentale. Rational si calculat, cauta constanta, seriozitate, sprijin, eleganta la femeia pe care o alege sa ii stea alaturi. Pentru ca delimiteaza foarte bine munca de distractie, e bine sa nu-i distragi atentia de la proiectele profesionale importante pentru el, ci sa-l ajuti sa le indeplineasca.

Varsator

cum il cuceresti Foto: ArtOfPhotos, Shutterstock

Daca nu incerci nicio clipa sa-l schimbi sau sa-i ingradesti libertatea, deja ai o mare bila alba din partea Varsatorului. Apoi, e bine sa nu i te dezvalui toata, sa lasi intotdeauna loc de mister, fara sa fii tacuta sau timida, fiindca adora firile comunicative, extrovertite, cu care poate vorbi vrute si nevrute. Totusi, esti cu atat mai interesanta pentru el, cu cat reusesti mai des sa il surprinzi.

Citește și:

Pesti

cum il cuceresti Foto: Valery SideInykov, Shutterstock

Are nevoie de o femeie puternica, descurcareata, care sa aiba initiativa atunci cand el e coplesit de griji sau de nesiguranta, dar in acelasi timp dragastoasa, sensibila, protectoare. Pentru ca e atras de supranatural si crede in intalnirile de destin, nu-ti va fi greu sa-l convingi ca sunteti predestinati si ca urmeaza sa fiti impreuna pana la moarte sau chiar dupa, daca si tu simti asta.

Foto prima pagina: nutriaaa, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc