Setari Cookie-uri

Secretele seductiei: Cum il cuceresti iremediabil in functie de zodia lui

Cum il faci sa ramana langa tine pentru totdeauna in functie de zodie.

Balanta

cum seduci un barbat Foto: kiuikson, Shutterstock

Ofera-i echilibru si iti va oferi tot ce vrei. Barbatul Balanta crede in suflete-pereche, asa ca daca te-a ales, inseamna ca sunteti compatibili pe multe planuri. Ca sa-l cuceresti definitiv, trebuie sa ai incredere in el, sa ii sustii deciziile, sa il sfatuiesti la nevoie si sa eviti cu orice pret certurile. Sotia unei Balante trebuie neaparat sa fie si generoasa, si impaciuitoare.

Scorpion

barbatul scorpion Foto: Cara-Foto, Shutterstock

Este unul dintre cei mai pasionali barbati din zodiac. Daca nu te sperie posesivitatea lui si te caracterizeaza o senzualitate ravasitoare, il poti pastra pentru totdeauna in bratele tale. Partenera de cursa lunga a Scorpionului trebuie sa fie sigura pe ea, independenta, sexy, sa se lase dominata, dar sa detina cu subtilitate controlul si sa-l sustina emotional in clipele de cumpana.

Citește și:

Sagetator

cum cuceresti un barbat Foto: Dean Drobot, Shutterstock

E un barbat hotarat, puternic, al carui elan te poate coplesi, dar pe care nu trebuie sa-l refuzi cand are chef de vreo nebunie. Daca adori calatoriile, daca ii impartasesti hobby-urile, daca spui „da“ la fiecare aventura, n-o sa se plictiseasca niciodata de tine si-si va dori sa imbatraniti impreuna. Cateodata are nevoie sa fie temperat si apreciaza daca devii punctul lui de echilibru.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc