Setari Cookie-uri

Astrologie: Puterea ta speciala in functie de zodie

Afla care este puterea speciala a semnului tau zodiacal!

Fiecare are un atu, o trasatura a personalitatii, o calitate care-l ajuta in diverse situatii. Puterea speciala a semnului tau zodiacal te scoate din multime, iti aduce admiratia sau, dimpotriva, invidia altora. Profita la maximum de ea!

Calitatea extraordinara a zodiei tale

Berbec, Sagetator – curajul

calitatea zodiei tale Cand iti pui in minte un lucru, nimeni si nimic nu te intoarce din drum. Ba mai mult, daca cineva incearca sa te opreasca, te ambitioneaza si mai tare. Esti activa, competitiva, daca e cazul, chiar un pic ofensiva, suficient cat sa te impui. Actionezi cu incredere si iesi mai mereu invingatoare. Spui lucrurilor pe nume, fara menjamente, cand altii dau din colt in colt. Toti obosesc si sunt pe punctul sa se dea batuti, tu iti activezi resurse nebanuite de energie si nu te lasi pana nu se aranjeaza lucrurile asa cum ti-ai propus. Adori sa-ti testezi limitele si sa explorezi zone de activitate noi.

Citește și:

Taur, Fecioara – realismul

puterea speciala in functie de zodie Esti foarte bine ancorata in realitate si nu poti fi pacalita usor. Calculata, pragmatica, simti de la o posta cand ti se intinde o capcana. Analizezi atent lucrurile inainte sa iei decizii, ceea ce, e drept, te impiedica sa fii spontana si sa traiesti clipa la maximum, dar te si fereste de neplacerile impulsivitatii. Cei care-ti petrec viata alaturi de tine vor afla ce inseamna stabilitatea, devotamentul, dar si disciplina. Ai o logica imbatabila, radacini adanci, care nu te lasa sa te clatini in bataia vantului si principii de la care nu te abati de-a lungul vietii.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc