Setari Cookie-uri

Astrologie: Puterea ta speciala in functie de zodie

Afla care este puterea speciala a semnului tau zodiacal!

Balanta, Pesti – empatia

calitatea zodiei tale Iti place sa te faci utila, sa fii de folos altora intr-un mod care, de fiecare data, te imbogateste sufleteste. Influenta ta asupra oamenilor este una placuta, utila, aromonioasa. Nu doar ca simti emotiile si energiile altora, dar chiar le poti stapani si echilibra. Iti place sa te pierzi in vise, taramuri mistice, spirituale si dezvolti subtil un al saselea simt care te ajuta sa intri pe sub pielea si in sufletul oricui. Stii sa faci gestul potrivit la momentul potrivit, fie ca e vorba de un zambet, de o imbratisare, de a oferi un umar cuiva neconsolat.

Capricorn, Leu – magnetismul

in functie de zodie Trebuie doar sa vrei sa cuceresti pe cineva ca sa se intample intocmai. Prezenta ta e cautata, admirata, esti puternica si atat de expresiva, incat oamenii cad imediat in mrejele tale. Ai o nevoie constanta de atentie, de laude, si-ti place sa atragi priviri, admiratori noi. Cine te cunoaste stie ca nu treci neobservata si ca iti place sa stapanesti foarte bine, pana la perfectiune anumite domenii, astfel ca esti fascinanta si intelectual. Multi ar putea spune ca ai facut un pact cu Diavolul, atat de usor iti este sa-ti atingi obiectivele.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc