Setari Cookie-uri

Astrologie: Puterea ta speciala in functie de zodie

Afla care este puterea speciala a semnului tau zodiacal!

Gemeni, Varsator - creativitatea

calitatea zodiei tale Ingeniozitatea si flexibilitatea sunt trasaturile pentru care ceilalti te adora. Iti place sa fii provocata intelectual si raspunzi intotdeauna nevoii de a-ti satisface multele curiozitati. Nu-ti pasa daca altii te considera un pic ciudata si rectionezi mereu dupa cum simti, de obicei neasteptat si ingenios. Ai un umor fin, inteligent si un mod indraznet de a gandi. Nu de putine ori, scoti din incurcatura prieteni, colegi, dar si pe tine insati, exact atunci cand lucrurile par fara iesire. Esti intr-o continua schimbare, uneori distrasa, prea acaparata de propria imaginatie.

Rac, Scorpion – intuitia

in functie de zodie Realitatea emotionala este cea care conteaza pentru tine cel mai mult. Mai presus de fapte, tu percepi si interpretezi vorbe, priviri, gesturi, asa ca e o misiune aproape imposibila pentru cineva sa te minta. Intuiesti din prima cum stau lucrurile si actionezi in consecinta, incat ceilalti au impresia ca le citesti gandurile. Te fascineaza mintea umana, taramurile profunde ale psihologiei, pe care o studiezi toata viata. De multe ori simti, instinctiv, ce urmeaza sa se intample, iar daca pui pariuri, sunt sanse mari sa le castigi.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc