Setari Cookie-uri

Astrologie: De ce se tem barbatii intr-o relatie in functie de zodie

Cum sa nu-l pui pe fuga in functie de zodia lui!

Se spune ca barbatii sunt usor de multumit, din moment ce toti isi doresc aceleasi lucruri: mancare, dragoste si sex. Dar stii ce temeri are fiecare semn zodiacal cand vine vorba de relatia de cuplu? Afla, ca sa nu-l pui pe fuga fara sa vrei!

Teama barbatilor intr-o relatie in functie de zodie

Teama de cicaleala – Berbec

de ce se tem barbatii Foto: Milos Vucicevic, Shutterstock

Barbatul Berbec e foarte energic, ii place sa aiba initiativa si sa actioneze conform impulsului de moment. Daca-l cicalesti des si nu se mai simte liber in prezenta ta, isi va dori sa plece departe. Spune-i scurt si concis ce te deranjeaza, fara sa-i tii discursuri interminabile.

Teama ca esti cheltuitoare - Taur

de ce se tem barbatii Foto: Matusciac Alexandru, Shutterstock

Taurii sunt generosi, dar cu anumite limite. Daca profiti de slabiciunea lui pentru lucruri fine si cadouri scumpe si-i golesti cardul de cumparaturi, o sa-si caute pe termen lung o partenera mai cumpatata, care sa-l tempereze si care sa ofere la randul ei, nu doar sa primeasca.

Citește și:

Teama de control – Gemeni

de ce se tem barbatii Foto: Jaroslav Monchak, Shutterstock

Un barbat Geaman nu ar suporta sa-si piarda libertatea pentru nimeni. Cu cat vrei sa-l tii mai strans legat de tine, cu atat mai repede va taia sforile care va unesc. Singura cale de a cuceri un Geaman este sa-i lasi senzatia ca poate face orice vrea. Nu-i cere juraminte si stabilitate!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc