Setari Cookie-uri

Astrologie: De ce se tem barbatii intr-o relatie in functie de zodie

Cum sa nu-l pui pe fuga in functie de zodia lui!

Teama de certuri - Balanta

barbatii in relatie Foto: kiuikson, Shutterstock

Orice Balanta adora linistea, pacea si echilibru. Daca tulburi apele fara sa ai motive serioase, daca faci drame din nimic, te vei lovi de indiferenta lui ca de un scut de netrecut. Mai ales la inceputul relatiei, nu va aezita sa te lase balta si sa-si caute fericirea in alta parte.

Teama ca esti prea independenta – Scorpion

de ce se tem barbatii Foto: Cara-Foto, Shutterstock

Daca esti iubita unui Scorpion, trebuie sa fii dependenta doar de el. Nu de jobul tau, nu de parinti, nu de copii, nu de sport. Daca se vede pus pe locul doi, daca il neglijezi si, mai ales, daca-l respingi in mod repetat cand are chef nebun de amor, nu te va ierta.

Teama ca-i vei cere cont - Sagetator

barbatii in relatie Foto: Dean Drobot, Shutterstock

Daca vrei sa-ti dea nota explicativa despre programul zilnic, mai bine gaseste-ti alt iubit. El nu va accepta o femeie care nu-i da voie sa iasa cu prietenii sau sa mearga la meci. Barbatul Sagetator da bir cu fugitii imediat daca il acuzi ca te minte si nu suporta sa te vada cum faci pe victima.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc