Setari Cookie-uri

Astrologie: De ce se tem barbatii intr-o relatie in functie de zodie

Cum sa nu-l pui pe fuga in functie de zodia lui!

Teama de divort – Rac

de ce se tem barbatii Foto: Rido, Shutterstock

Pentru Rac, familia e centrul Universului, iar un divort i-ar intoarce lumea cu susul in jos. Implicat si atent, acest barbat e foarte precaut cand isi alege sotia, pentru ca se teme de superficialitate. Il castigi oferindu-i multa dragoste si certitudinea ca poate avea in tine incredere deplina.

Teama ca esti mai buna decat el – Leu

de ce se tem barbatii Foto: Kiselev Andrey Valerevich, Shutterstock

Femeia barbatului Leu trebuie sa straluceasca in multime, sa intoarca priviri, sa atraga aprecieri, pentru ca el sa fie mandru ca o are. Dar lui, nu ei trebuie sa-i apartina suprematia. Nu te lua la intrecere cu el si nu incerca sa-l domini, mai ales pe plan profesional!

Teama de infidelitate – Fecioara

de ce se tem barbatii in relatie Foto: Cookie Studio, Shutterstock

Barbatul Fecioara nu accepta sub nicio forma lipsa de sinceritate si nu trece cu vedere minciuna. Daca banuieste ca il inseli, asteapta-te, pur si simplu, sa nu mai dea niciun semn de viata si sa se poarte de parca nici nu v-ati fi cunoscut vreodata.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc