Setari Cookie-uri

Astrologie: De ce se tem barbatii intr-o relatie in functie de zodie

Cum sa nu-l pui pe fuga in functie de zodia lui!

Teama ca nu te satisface – Capricorn

de ce se tem barbatii Foto: cristovao, Shutterstock

Pentru ca nu e cel mai comunicativ din zodiac si rareori isi arata emotiile, nici romantic sau foarte senzual nu este, se teme ca alaturi de el nu te simti implinita sentimental si sexual. Pe masura ce relatia devine stabila, nesiguranta dispare. Incurajeaza-l si spune-i mereu ce simti!

Teama de gelozie – Varsator

de ce se tem babatii Foto: ArtOfPhotos, Shutterstock

Crizele de gelozie sunt cea mai sigura cale de a indeparta un barbat Varsator. Cand iti alegi un astfel de partener, trebuie sa fii sigura pe tine si misterioasa, nicidecum suspicioasa. Totodata, e in folosul tau sa-l asculti si sa-l intelegi fara sa-l judeci, ca si cum i-ai fi cea mai buna prietena.

Teama de angajament – Pesti

de ce se tem barbatii Foto: Valery SideInykov, Shutterstock

E greu sa prinzi un Peste in mrejele tale. Tocmai cand pui mana pe el si il tii strans, se zbate si scapa. Trebuie sa lasi fraiele din maine cand esti cu el. Cele mai mari greseli ar fi sa incerci sa-l descosi de secrete, sa-i spui ca visele lui sunt copilaresti sau sa-i organizezi viata la linie.

Citește și:

Foto prima pagina: conrado, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc