Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2018

Cum stai cu dragostea in ianuarie 2018?

horoscopul dragostei ianuarie foto: Nik Nova, Shutterstock

La inceput de ianuarie, Luna Plina scoate la iveala sentimente ascunse, emotii nestiute, dorinte neasteptate. Venus intra in Varsator pe 18 ianuarie si ne ajuta sa ne relaxam, sa-i oferim partenerului mai multa libertate, sa ne simtim siguri pe noi si deschisi la noi posibilitati sentimentale.

Horoscopul dragostei in luna ianaurie 2018

Horoscop dragoste ianuarie Berbec

horoscopul dragostei ianuarie foto: ladyphoto, Shutterstock

E o perioada in care atentia ta se imparte in multe directii si iti ramane timp insuficient pentru viata de familie. Ai grija sa nu te exteriorizezi prea categoric si agasant pentru partener, impulsionata de Uranus. Va trebui sa-ti domolesti nevoie de a-i avea pe toti sub observatie si sub control. Daca simti ca este momentul sa devii mama, astrele favorizeaza o sarcina, asa ca nu mai sta pe ganduri! E si un context in care legi cu usurinta noi prietenii, iar daca esti singura, te poti indragosti de seful tau!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc