Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa fii mai sexy in 2018 in functie de zodie

Ce schimbari poti face in noul an pentru a fi mai atragatoare si mai increzatoare in functie de zodia ta.

Chiar daca esti singura, cuplata sau deja sotie cu acte-n regula, nu strica o mica schimbare care sa-ti puna in evidenta feminitatea, sa te faca mai atragatoare si mai increzatoare. Iata care-i trucul, in functie de zodia ta!

Trucuri pentru a fi mai sexy in functie de zodie

Berbec - pantofi cu toc

mai sexy in functie de zodie
Tu adori tinutele sport, care-ti dau voie sa te simti in largul tau si sa te misti usor. E drept ca nu trebuie sa faci mari eforturi ca sa fii sexy, esti toata o valvataie datorita zodiei. Insa cand porti tocuri, unduirile corpului tau atrag toate privirile. Mai iesi din bocanci si adidasi!

Taur – altfel de machiaj

in functie de zodie

Iti place sa inciti, sa intarati si pot face asta foarte bine cu ajutorul ochilor. Pune-i in evidenta cu un nou tip de machiaj. Un contur negru aplicat zilnic sau celebrul smokey eye te poate ajuta sa prinzi in mreje pe oricine.

Gemeni – soapte iscusite

in functie de zodie Se spune ca organul sexual cel mai important este creierul. Multe preludii incep printr-o discutie savuroasa. Cum tu te pricepi la vorbe, n-ar trebui sa fii deloc timida cand e vorba de ce-ti doresti in dormitor. Fii obraznica, spune ce vrei si vei avea parte de mai multe nopti fierbinti in 2018!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc