Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa fii mai sexy in 2018 in functie de zodie

Ce schimbari poti face in noul an pentru a fi mai atragatoare si mai increzatoare in functie de zodia ta.

Capricorn – inocenta cucereste

in functie de zodie

Aerul virginal iti aduce un farmec aparte si functioneaza ca un magnet pentru barbati. Fa-l sa-si doreasca sa te cucereasca, nu ceda usor. Apoi, da-i voie sa te ghideze ca si cum ar fi profesorul tau si, daca esti la inceput de relatie, lasa lucrurile sa descurga incet, pas cu pas.

Varsator – numai un zambet

in functie de zodie

Naturaletea ta e atragatoare, totusi atitudinea copilaroasa trebuie inlocuita cu una mai sexy. Cel mai simplu mod de a transmite ca esti disponibila este un zambet cu subinteles. Studiaza-te in oglinda, apoi zambeste mai mult si mai intens!

Pesti – accesoriu surpriza

trucuri in functie de zodie

Chiar daca esti adepta romantismului si preferi sa faci dragoste in cel mai tandru mod posibil, e bine sa te lasi cateodata imaginatia sa te poarte pe taramuri sexuale noi. Cumpara o pereche de catuse pufoase si lasa-ti creativitatea sa se dezlantuie!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc