Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa fii mai sexy in 2018 in functie de zodie

Ce schimbari poti face in noul an pentru a fi mai atragatoare si mai increzatoare in functie de zodia ta.

Rac – desuuri fine

mai sexy in functie de zodie

Esti romantica, tandra, dar te poti pierde usor in rutina. Uimeste-ti partenerul cu ceva nou din cand in cand. O lenjerie din matase, un corset din dantela care sa-ti puna in evidenta formele sunt accesorii care ti se potrivesc si il innebunesc!

Leu – sport intens

in functie de zodie

Atragi cu usurinta pe oricine, daca iti propui, ai o energie sexuala debordanta, doar esti Leoaica. Dar sa-ti imbunatatesti aspectul fizic, aducandu-l mai aproape de perfectiune, poti! Incearca un antrenament cardio pe zi si va merita fiecare picatura de transpiratie.

Fecioara – un strop de haos

in functie de zodie

Vrei sa ai totul sub control, dar in dragoste trebuie sa inveti sa te predai toata. Lasa-ti parul, camasa calcata impecabil, patul sa fie ravasite. O sa fii surprinsa cat este de sexy libertatea de a te exprima exact asa cum vrei!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc