Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa fii mai sexy in 2018 in functie de zodie

Ce schimbari poti face in noul an pentru a fi mai atragatoare si mai increzatoare in functie de zodia ta.

Balanta – hai la dans!

trucuri in functie de zodie

Te atrage tot ce e frumos si dansul nu poate face exceptie. Ia cateva lectii de kizomba, dans african, latino sau orice iti face cu ochiul si lasa unduirile trupului sa te poarte in paradisul placerii. Cu cat vei mai bine o tehnica de dans, cu atat te vei simti mai fermecatoare.

Scorpion – mai mult rosu

in functie de zodie

Tu esti sexy mereu, dar ca sa-ti sporesti farmecul, un mic element cu mare impact vizual nu e de ici, de colo. Se stie cat e de atragator pentru barbati sa vada rosu inaintea ochilor, mai ales pe buzele tale. Poarta ruj rosu mai des si vei vedea diferenta!

Sagetator – hainele spun tot

trucuri pentru fiecare zodie

Mereu esti cocheta si la moda, dar exista riscul sa fii un pic prea sobra, fiindca iti plac hainele elegante, office. Anul asta imbogateste-ti garderoba cu fuste mulate, pantaloni din piele si bluze mai decoltate. Toti vor observa schimbarea, mai ales tu!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc