Setari Cookie-uri

Astrologie: Mantra care te transfoma in cea mai buna versiune a ta in 2018

Afla ce mantra te ajuta, in functie de zodie, sa obtii ce-ti doresti de la viata!

Rac

mantra in functie de zodie

De multe ori lasi gandurile negre sa te cuprinda. Fa o prioritate din propriile tale nevoi. Distreaza-te, fa-ti mici bucurii, alunga tristetea si nesiguranta. Meriti sa fii iubita asa cum iubesti si tu! Ai curaj sa-ti pui ordine in viata, cu incredere si optimism, chiar daca e nevoie sa o iei de la zero pentru asta.

Leu

mantra zodiilor
Intotdeauna ai tendinta sa crezi ca nimeni nu e la fel de bun ca tine. Anul acesta, lasa egoul in plan secundar si preocupa-te de familie, de prieteni, de colegi. Observa-le eforturile, calitatile, apreciaza-i mai mult si spune-le asta, asa cum la randul tau iti place sa ti se spuna. E un exercitiu eficient de empatie si compasiune.

Fecioara

mantra in functie de zodie

Nu intotdeauna e bine sa lasi lucrurile in voia destinului. Uneori, singura cale spre fericire este sa lupti pentru ea. Doar daca spui ce vrei, daca iti ceri drepturile si iti sustii meritele, ceilalti vor avea urechi sa te auda. Mobilizeaza-te!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc