Setari Cookie-uri

Astrologie: Mantra care te transfoma in cea mai buna versiune a ta in 2018

Afla ce mantra te ajuta, in functie de zodie, sa obtii ce-ti doresti de la viata!

Capricorn

mantra zodie

E momentul sa iti aduni toate fortele si sa lupti pentru visurile tale. Cu ambitie si perseverenta, nimic nu e imposibil. Ai potential, nu lasa pe nimeni sa te descurajeze sau sa te intoarca din drum. E o mantra care iti aminteste de personalitatea ta puternica si de curajul tau nativ.

Varsator

mantra in functie de zodie
Nu toate merg intotdeauna extraordinar, dar daca te bucuri de lucrurile marunte, vei atrage bucurii mai mari. Chiar daca ti s-a inchis o usa, fii convinsa ca o alta e acolo pentru tine - nu te teme sa intri, nu te teme sa speri. Repeta aceasta mantra si starea de neliniste va disparea.

Pesti

mantra in functie de zodie

Exista in jurul tau oportunitati minunate care te asteapta, experiente noi care-ti vor activa resursele emotionale si sentimentale. Nu te teme de ce ai putea descoperi, de oamenii pe care ii intalnesti. Nu esti niciodata singura, te afli sub o stea norocoasa, iar destinul iti pregateste lucruri bune.

Citește și:

Foto: Volodymyr Martyniuk, Shutterstock

Foto prima pagina: Gromovataya, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc