Setari Cookie-uri

Astrologie: Mantra care te transfoma in cea mai buna versiune a ta in 2018

Afla ce mantra te ajuta, in functie de zodie, sa obtii ce-ti doresti de la viata!

Balanta

mantra in functie de zodie

E multa forta in aceasta mantra, care te ajuta sa intelegi ca nimic nu e intamplator. Chiar si situatiile neplacute pot avea un final neasteptat, benefic. Spune da mai des anul acesta si vei pune bazele multor lucruri frumoase, sentimental si profesional. Poti avea parte de intalniri karmice, pe care ar fi pacat sa le treci cu vederea.

Scorpion

mantra zodiilor

Rosteste aceste cuvinte cand esti coplesita, furioasa. Chiar daca apar situatii surprinzatoare, chiar daca revin in actualitate afaceri neincheiate din trecut sau persoane cu care credeai ca ai incheiat socotelile, tu fii linistita, increzatoare. Vei reusi mereu sa fii invingatoare.

Sagetator

mantra

E o mantra care te ajuta sa depasesti regretele si sentimentul de vina. Trecutul nu-l poti schimba, viitorul nu e aici inca. Nu lasa ceea ce a fost sa influenteze ceea ce va fi. Traieste momentul, implica-te total, nu amana lucrurile de pe o zi pe alta!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc