Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce fel de barbati atragi in functie de zodie

Zodia iti spune ce fel de barbati atragi ca un magnet!

Rac – baiatul mamei

ce barbati atragi in functie de zodie foto: ladyphoto, Shutterstock

Esti foarte apropiata de oameni, iti place sa-ti oferi ajutorul, iar cu barbatii din anturajul tau te porti de parca ati fi frati si v-ati sti de o viata. Multi interpreteaza gresit interesul tau si asa se face ca se indragostesc de tine barbati pe care ii considerai doar prieteni sau care au nevoie de o dadaca, nu de o iubita, si care nu te atrag in niciun fel. Tot tie ti-e greu apoi sa ii refuzi, fiindca te simti vinovata.

Leu – barbatul cuceritor

in functie de zodie foto: ladyphoto, Shutterstock

Iesi in evidenta si ii atragi pe multi in mrejele tale, cu siguranta pe care o afisezi. Cel caruia ii sucesti mintile e barbatul care nu se da niciodata batut. Cu cat ai mai multi admiratori, cu atat ar face orice ca sa te cucereasca si apoi sa te poarte la brat, ca pe un trofeu. Desi te maguleste cu insistenta si complimentele, tie iti place sa-ti alegi singura prada.

Citește și:

Fecioara – barbatul care are nevoie sa fie salvat

ce barbati atragi in functie de zodie foto: Fernando Cortes, Shutterstock

Felul tau calm de-a fi, faptul ca stii sa asculti, sa dai sfaturi, sa ghidezi pe cineva atunci cand totul pare pierdut te face irezistibila barbatului care a fost dezamagit de multe ori in viata si traieste intr-un haos. Are nevoie de ordine si disciplina, specialitatea ta, asa ca vei prelua imediat haturile, facand acest barbat dependent de tine.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc