Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce fel de barbati atragi in functie de zodie

Zodia iti spune ce fel de barbati atragi ca un magnet!

Capricorn – barbatul care traieste clipa

in functie de zodie foto: Alex Tihonovs, Shutterstock

Organizata, calculata, serioasa, trezesti admiratia si invidia barbatului care n-a reusit niciodata sa aiba constiinciozitatea si perseverenta ta. Pentru el, esti o provocare. Ii place viata, se bucura de fiecare zi si se gandeste mai mult la prezent decat la viitor. Te simti bine in compania lui, te face sa razi, dar ai nevoie de cineva care sa-ti ofere mai multa stabilitate.

Varsator – barbatul plin de el

ce barbati atragi in functie de zodie foto: Africa Studio, Shutterstock

Sufletul tau bun si atitudinea prietenoasa te transforma in tinta barbatilor dominanti, care vor sa se impuna, chiar daca la inceput te cuceresc cu atitudinea lor numai lapte si miere. Esti generoasa, sensibila, tandra si obisnuiesti sa lasi de la tine, ei iti observa slabiciunea de la distanta si abia asteapta sa profite de ea.

Citește și:

Pesti – barbatul boem

in functie de zodie foto: ladyphoto, Shutterstock

Stii sa oferi atentie si ai multa dragoste de oferit. Visatoare si romantica, atragi acel barbat care iti seamana intru totul. Are nevoie de o muza si nimeni nu se pricepe mai bine ca tine sa stimuleze latura creativa, artistica, sensibila a celor din jur. Riscul e sa devina egoist si sa ofere mult mai putin decat iti pretinde tie...

Foto prima pagina: conrado, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc