Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce fel de barbati atragi in functie de zodie

Zodia iti spune ce fel de barbati atragi ca un magnet!

Balanta - barbatul copil

compatibilitate in functie de zodie foto: Africa Studio, Shutterstock

Pe cat esti tu de echilibrata, pe atat de indecis barbatul pe care il atragi. Nu stie ce vrea si tocmai de aceea te vrea pe tine, pentru ca oferi cate putin din toate: feminitate, ratiune, iubire, daruire, inteligenta. Ii place sa se joace cu tine: te intarata cand te vede distanta sau indecisa si dispare tocmai cand incepi sa-ti doresti sa fie mai insistent.

Scorpion – lupul singuratic

in functie de zodie foto: ViChizh, Shutterstock

Misterioasa si senzuala, aprinzi focul din inima barbatului care isi jurase ca n-o sa se indragosteasca niciodata. Independent si libertin, petrece mult timp singur sau cu prietenii si simte ca nu-i lipseste nimic. Asta, inainte sa te cunoasca. Pasiunea pe care o simte in prezenta ta ii trezeste interesul la modul cel mai profund, chiar daca nu stie s-o declare.

Citește și:

Sagetator – barbatul de casa

in functie de zodie foto: Mandy Godbehear, Shutterstock

Cu toate ca tu esti un simbol al feminismului si independentei, atragi tocmai acei barbati care vor sa te ia acasa si sa te transforme cat ai clipi in sotie, gospodina si mama. Iti admira felul de-a fi, ii cucereste curajul si nebunia ta, dar nu viseaza decat sa te imblanzeasca, sa-ti domoleasca avantul si sa te transforme in copia lor fidela: familista perfecta.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc