Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum esti ca mama in functie de zodie

Ce fel de mama spun astrele ca esti!

Rac

ce fel de mama esti
Plusuri - Sa fii mama pare menirea ta pe Pamant. Totul se invarte in jurul copiilor tai, ii adori, ii faci sa se simta ocrotiti, iubiti si le faci toate poftele, mai ales pe cele culinare.

Minusuri - Esti hiperprotectoare. Preferi sa le rezolvi tu problemele si din acest motiv pot deveni egoisti si nedescurcareti. Ii tii din scurt, nu-i lasi sa se distreze sau sa ia singuri decizii si apelezi des la santajul sentimental.

Leu

ce fel de mama esti
Plusuri – Plina de energie, copiii sunt convinsi ca ai mereu totul sub control, ceea ce le da incredere. Stii sa ii motivezi si sa pari puternica si in momentele in care esti nesigura sau emotionata pana la lacrimi.

Minusuri – Iei decizii in locul lor si ai pretentia sa fie cei mai buni, sa se faca remarcati, laudati. Nu treci usor peste dezamagiri, ceea ce inseamna pentru ei o presiune destul de mare.

Citește și:

Fecioara

ce fel de mama esti

Plusuri – Copiii tai au cu siguranta cei sapte ani de-acasa. Sunt bine educati si stiu pe de rost regulile de buna purtare, plus ca au intotdeauna cele mai ingrijite si frumoase hainute, ghiozdane si tunsori.

Minusuri - De cele mai multe ori, esti extrem de exigenta. Faci armata cu ei de mici. Ii critici mult si vrei intotdeauna mai bine, ceea ce ii poate face sa vrea sa evadeze de indata ce cresc si pot.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc