Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum esti ca mama in functie de zodie

Ce fel de mama spun astrele ca esti!

Balanta

ce fel de mama esti

Plusuri – Copiii tai vor sti de mici sa fie corecti, sa nu minta, sa nu fie bagaciosi, sa isi tina promisiunile. Esti prietena lor si cea mai buna sfatuitoare, de unde atasamentul lor profund.

Minusuri – Desi ii iubesti enorm pe cei mici, ca mama esti uneori imprastiata si te pierzi printre atatea alte prioritati. Faptul ca nu esti constanta si te razgandesti usor ii poate influenta negativ.

Scorpion

ce fel de mama esti
Plusuri - Devotamentul tau matern este greu de egalat. Desi declaratiile nu sunt punctul tau forte, esti foarte implicata, le descoperi talentele, ii sprijini si ii incurajezi.

Minusuri - Foarte posesiva, dominanta, nu lasi pe nimeni sa-i influenteze. Chiar cand copiii cresc, vei dori sa le cunosti fiecare pas, ingradindu-le libertatea. Uneori, iti manifesti iubirea intr-un mod sufocant.

Sagetator

ce fel de mama esti

Plusuri – copiilor nu le lipseste aventura alaturi de o mama Sagetator. Ai spirit de initiativa, ii incurajezi sa faca sport, sa incerce lucruri noi, sa aiba incredere in ei, sa puna intrebari.

Citește și:

Minusuri – Nu-i fortezi sa respecte reguli, de aici dificultatea lor de a se adapta si de a face compromisuri mai tarziu. Pot fi uneori lipsiti de tact, pentru ca i-ai invatat sa spuna totul pe sleau.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc