Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum esti ca mama in functie de zodie

Ce fel de mama spun astrele ca esti!

Capricorn

ce fel de mama esti
Plusuri - Esti foarte bine organizata si te imparti excelent intre profesie, treburi casnice, sot si copii. Ii inveti totul cu rabdare inepuizabila si ii lasi sa petreaca mult timp alaturi de bunici.

Minusuri – Din dorinta de a-i ajuta, faci multe in locul lor si astfel ei nu invata sa-si asume responsabilitati. Pentru ca esti exigenta, iti stiu de frica si daca au facut vreo boacana le e greu sa-ti dea vestea.

Varsator

ce fel de mama esti
Plusuri – Intelegatoare, deschisa, cu vederi largi, este una dintre cele mai adorate mame. Ii vei invata pe copii sa se poarta asa cum simt, sa spuna adevarul si sa se puna intotdeauna in locul altora.

Minusuri – Avandu-te drept model si mai ales drept prietena, la varsta scolii copiii pot deveni rebeli. Ei stiu ca, orice ar face, tu ii sustii si ii intelegi. Nu iti neglija total propriile nevoi doar pentru ca ai devenit mama!

Citește și:

Pesti

ce fel de mama esti

Plusuri - Esti intelegatoare, cea mai buna prietena a copiilor tai. Sunt sinceri cu tine si oricum, daca iti ascund ceva, ii citesti ca pe o carte deschisa.

Minusuri - Nu prea reusesti sa impui reguli, iar cei mici iti pot submina autoritatea. Te dai peste cap pentru ei, le faci toate mofturile si pot deveni excesiv de rasfatati din cauza asta.

Foto interior si prima pagina: Yuganov Konstantin, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc