Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 4 zodii de femei considerate reginele dramei

Cine nu are in cercul de prieteni, la birou sau acasa pe cineva in stare sa faca o drama din absolut orice?

Desi unii cercetatori sunt de parere ca exista o mutatie genetica responsabila de comportamentul excesiv de dramatic, iar psihologii il pun pe seama experientelor din copilarie, astrologii sunt convinsi ca si astrele au partea lor de „vina“. Iata care sunt zodiile vizate!

Reginele dramei din zodiac

Rac

reginele dramei din zodiac

Femeile Rac dau dovada de o receptivitate extraordinara atunci cand cineva rosteste un cuvant negativ la adresa lor. Nicio aluzie nu le scapa. Percep orice repros la o intensitate de zece ori mai mare decat intentioneaza interlocutorul, iar impactul si reactiile sunt pe masura. Amintirile negative nu dispar din mintea unui Rac nici dupa ce trec ani de zile de la o intamplare pe care o considera nefericita, desi pentru altii poate sa para cel mai banal eveniment din lume. Face o drama si din faptul ca n-ai dus gunoiul, si pentru ca ai intarziat acasa un sfert de ora sau poate plange o saptamana intreaga daca ai uitat de aniversarea voastra. Dar, mai ales, daca nu apreciezi ceea ce face pentru tine. Racul se sacrifica intotdeauna, dar sa nu te puna Necuratul sa nu-i lauzi efortul!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc