Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 4 zodii de femei considerate reginele dramei

Cine nu are in cercul de prieteni, la birou sau acasa pe cineva in stare sa faca o drama din absolut orice?

Scorpion

reginele dramei

Probabil niciun alt semn zodiacal nu depica firul in patru asa cum o fac Scorpionii. Si, chiar daca de fiecare data jura ca e ultima cand se supara atat de tare fara un motiv serios, intotdeauna te poti astepta chiar la mai rau. Sa fim sinceri, Scorpionii nu se inteleg bine cu multa lume, nu au incredere in oameni si sunt excesiv de suspiciosi. Mereu se plang cu voce tare, fac parada de frustrarile si supararile lor, de parca ar fi cei mai napastuiti si nedreptatiti oameni de pe Pamant. Practic, problemele lor nu se termina niciodata, pentru ca permanent apar altele noi. Cele mai multe drame se nasc in cuplu, caci Scorpionii sunt extraordinar de posesivi si pot face crize de gelozie din motive la care nici nu te-astepti.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc