Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 4 zodii de femei considerate reginele dramei

Cine nu are in cercul de prieteni, la birou sau acasa pe cineva in stare sa faca o drama din absolut orice?

Leu

reginele dramei

Leii TREBUIE sa fie intotdeauna in centrul atentiei si au mai mereu un aer superior, de vedeta. Simt ca li se cuvine sa aiba parte de tratament special, indiferent unde s-ar afla, la magazinul din colt sau la Palatul Regal. Daca se intampla sa fie neglijate, tine-te bine, caci urmeaza o avalansa de reprosuri, urlete si plansete din partea Leoaicelor. Scot din sarite multa lume cu ifosele de diva sau cu aerul de lider incotenstabil, dupa caz. Daca nu face toata lumea cum zic Leii, apar probleme si discutii serioase. Pentru ei este o linie foarte fina intre a face lucrurile cu pasiune si a pune in scena un adevarat spectacol teatral. Toate dramele pornesc de la faptul ca Leul se crede centrul Universului si nu poate accepta cand i se dovedeste contrariul.

foto: ladyphoto, Shutterstock

Foto prima pagina: Zharinova Marina, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc