Setari Cookie-uri

Puterea ocultului: Ce carte de TAROT te reprezinta in functie de zodie

Ce carte de tarot corespunde semnului tau zodiacal si ce iti dezvaluie despre tine!

Rac – Faetonul sau Carul

carti de tarot zodii Este cartea simbol pentru vesti bune, pace, triumf, atenuarea conflictelor. Te invata ca, desi adori linistea si siguranta, uneori este necesar sa iesi din zona de confort, sa accepti schimbarile neprevazute, sa te lasi purtata cu incredere spre necunoscut.

Leu – Forta

carti de tarot Esti o persoana puternica, pusa mereu la incercare. Iti sunt testate limitele, iar aceasta carte iti transmite ca trebuie sa inveti sa-ti temperezi egoul, impulsivitatea, credinta ca totul ti se cuvine. Una dintre menirile tale este sa-ti gasesti echilibrul si sa-i ajuti pe altii, sa-i inspiri, sa-i incurajezi.

Fecioara - Eremitul

carti de tarot Esti corectitudinea intruchipata, muncesti cu drag, cauti perfectiunea, dar toate acestea te epuizeaza. Cartea de tarot care te reprezinta iti aminteste ca ai nevoie sa te relaxezi, sa iei o pauza, sa te retragi si sa te detasezi, sa meditezi. Acorda-ti timp si gaseste-ti linistea!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc