Setari Cookie-uri

Puterea ocultului: Ce carte de TAROT te reprezinta in functie de zodie

Ce carte de tarot corespunde semnului tau zodiacal si ce iti dezvaluie despre tine!

Balanta - Dreptatea

carti de tarot Iubesti echilibrul si iti doresti dreptatea, dar nu ai intotdeauna parte de ele. Aceasta carte iti aminteste ca viata nu este corecta si ca oamenii nu sunt perfecti. Trebuie sa slabesti haturile, sa ai pretentii mai putin stricte, sa-i ierti mai usor pe ceilalti si pe tine.

Scorpion - Moartea

carti de tarot O carte doar aparent infricosatoare, care simbolizeaza un sfarsit, dar si un inceput, slabiciune, dar si putere. Esti intr-o continua transformare, maturizare. Ai nevoie sa lasi in urma ceea ce te ingreuneaza, sa fii mai detasata, optimista. Nu te teme de schimbare!

Sagetator – Echilibrul

carti de tarot Aceasta carte semnifica lucrul de care ai cea mai mare nevoie in viata, si anume sa iti temperezi dorintele si reactiile. Trebuie sa accepti ca nu totul merge conform planului si sa te feresti de conflicte, suparari. Relaxarea te ajuta sa vezi lucrurile obiectiv si sa gasesti solutii.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc