Setari Cookie-uri

Puterea ocultului: Ce carte de TAROT te reprezinta in functie de zodie

Ce carte de tarot corespunde semnului tau zodiacal si ce iti dezvaluie despre tine!

Capricorn - Diavolul

carti de tarot Siretenia si perseverenta sunt doua caracteristici ale zodiei tale. La nevoie ispitesti, dezbini si cuceresti. Iti place sa detii lucruri materiale, carora le acorzi mai multa importanta decat au. Aceasta carte de tarot te indeamna sa-ti constientizezi slabiciunile si sa-ti infranezi negativitatea.

Varsator - Steaua

carti de tarot Este simbolul sperantei, al vestilor bune, al sansei de a-ti schimba viata, imbinand creativitatea cu ratiunea. Cei nascuti sub semnul Varsatorului trebuie sa iasa din multime si sa straluceasca, sa-si faca ideile auzite, sa nu se multumeasca niciodata cu mediocritatea.

Pesti - Luna

Natura visatoare a Pestilor nu putea fi mai bine reprezentata de nicio alta carte de tarot. E un indemn de a-ti cultiva sensibilitatea si intuitia, de a-ti urma visurile, fara a te lasa pacalita de falsele intentii ale oamenilor. Foloseste-ti emotiile si energia interioara in folosul tau!

Citește și:

Foto: volkoslava, Shutterstock

Foto homepage: n_defender, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc