Setari Cookie-uri

Astrologie: Evadarea perfecta in functie de zodie

Unde sa mergi ca sa te simti in largul tau, sa-ti incarci bateriile trupului si pe cele ale sufletului in functie de zodia ta?

Rac – intr-o oaza de liniste

evadare Foto: Ikoimages, Shutterstock

Nisip, mare, rasarit de soare, nopti cu luna si iubire, iata ce simplu e pentru tine sa ai totul. Ia-ti familia, iubitul sau prietena cea mai buna si cazati-va langa o plaja, langa un lac, in Delta. Cateva zile fara agitatie, tehnologie si nebunie iti dau tone de energie.

Leu – la 5 stele

escapada ideala Foto: Ollyy, Shutterstock

Din cand in cand, trebuie sa fugi de responsabilitati si sa fii rasfatata ca o regina. Dubai, Bahamas sau macar cel mai scump SPA din orasul tau sunt destinatii satisfacatoare. Iti place sa te lauzi cu concediile in care mergi, te incanta cinele sofisticate, tinutele spectaculoase, opulenta.

Fecioara – intr-un loc bine cotat

escapada ideala Foto: Maridav, Shutterstock

Planificarea e partea cea mai placuta a evadarii tale si mergi la sigur, intr-un loc atent verificat, cotat cu 10 de vizitatori. Vrei totul impecabil, programul organizat nemteste, iar singura ta grija sa fie sa te plimbi mult, sa descoperi cele mai laudate localuri, cladirile cu semnificatii importante...

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc