Setari Cookie-uri

Astrologie: Evadarea perfecta in functie de zodie

Unde sa mergi ca sa te simti in largul tau, sa-ti incarci bateriile trupului si pe cele ale sufletului in functie de zodia ta?

Capricorn – in natura

evadare Foto: Kichigin, Shutterstock

Zodie de Pamant, te simti acasa in orice loc cu multa verdeata, liniste, inconjurata de copaci, de flori. Te incarci pozitiv intr-un peisaj natural care-ti taie respiratia cu frumusetea lui, indiferent ca e vorba de Marele Zid Chinezesc, de Transfagarasanul autohton sau de gradina parintilor.

Varsator – intr-o croaziera

escapada Foto: Mila Supinskaya Glashchenko, Shutterstock

Iti place sa vizitezi locuri noi, sa cunosti oameni, sa admiri peisaje spectaculoase, dar si sa mananci lucruri speciale, sa te distrezi noptile, sa lenevesti zilele. Intr-o croaziera ai cate putin din toate. Pentru altii poate parea obositor, pentru tine sigur ar fi o experienta de neuitat.

Pesti – la bai termale

evadare Foto: ChameleonEye, Shutterstock

Vacanta ta trebuie sa fie intr-un loc de regasire spirituala, fara agitatie, fara zgomot, fara televizor, internet. O statiune cu bai termale e locul perfect pentru meditatie, romantism, relaxare, explorarea sentimentelor si senzatiilor intense.

Citește și:

Foto homepage: Maridav, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc