Setari Cookie-uri

Astrologie: Evadarea perfecta in functie de zodie

Unde sa mergi ca sa te simti in largul tau, sa-ti incarci bateriile trupului si pe cele ale sufletului in functie de zodia ta?

Balanta – raiul distractiei

distractie zodie Foto: YanLev, Shutterstock

Toata viata ta inseamna echilibru, dar ai nevoie sa rupi ritmul din cand in cand si sa te distrezi fara nicio bariera. Fa-ti bagajele si viziteaza Ibiza, Tenerife sau orice alt paradis al cluburilor, muzicii, distractiei si vietii de noapte. Ziua faci plaja si te relaxezi, seara incepe nebunia!

Scorpion – in Cartierul Rosu

escapada in funtie de zodie Foto: Olena Z, Shutterstock

Dezbraca-te de inhibitii intr-un loc lipsit de tabu-uri, precum Amsterdam. Iti fac cu ochiul hotelurile exclusiviste si, cu siguranta, cel mai placut mod de a-ti petrece serile este intr-un jacuzzi, cu un pahar de sampanie langa tine, dupa un masaj care sa-ti trezeasca simturile.

Sagetator – departe, departe

evadare Foto: Yudina_Elena, Shutterstock

Sentimentul de libertate pe care-l ai cand descoperi locuri noi, neexplorate, face toti banii. Mergi intr-un safari, in desert, pozeaza jaguari si calareste camile, sau pe taramuri de vis, in tari cu istorie, care sa te poarte adanc in trecut, precum Grecia sau Roma.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc