Setari Cookie-uri

Dieta in functie de zodie

Sunt convinsa ca te-ai intrebat de nenumarate ori de ce regimul de slabire tinut de o prietena nu are aceleasi efecte asupra ta, desi l-ai urmat cu sfintenie. Unul dintre raspunsuri af fi ca amica ta si-a adaptat regimul alimentar in functie de zodiac in care este nascuta, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Daca esti curioasa ce dieta ti se potriveste si ce aliment ear trebui incluse in alimentatia, citeste in continuare Dietele in functie de zodie.

Evitati zaharul, produsele de patiserie, painea alba si berea.

Leoaicele se entuziasmeaza foarte repede de persepectiva dietelor fade, care promit sa te scape de kilogramele nedorite in cel mai scurt timp posibil. Intrucat iubesc tot ce este nou si inovator, vor adopta fara sa stea prea mult pe ganduri orice dieta noua, iar standardele inalte pe care si le impun sunt, pentru leu, o garantie a faptului ca nu renunta usor la un regim alimentar.
Unul dintre cel mai mare defect al nativelor din Leu este apetitul mare pentru mancarurile de orice fel, consumate in cantitati considerabile, ceea ce duce la reale probleme cu greutatea.
Adevarate grumande, dietele cele mai potrivite pentru leu sunt cele care le ofera libertate si flexibilitate in alimentatie. Alimentele bogate in fier ca spanacul, broccoli, vinetele, fructele de padure, frcutele de padure, strugurii si curmalele sunt indispensabile pentru leu. Supele, salata verde, carnea de pui sau curcan sunt ideale in dieta leului.
deisa Odata ce inainteaza in varsta, lei trebuie sa invete sa se domoleasca, sa adopte o dieta cat mai sanatoasa pentru a evita riscul unui atac de cord.

Fecioarele isi doresc sa fie perfecte, sa aiba un trup fara cusur si pic de grasime, iar aceasta dorinta le produce deseori nemultumiri asupra felului in care arata. Apeland la tot felul de metode de slabire rapida, unele reprezentante ale zodiei Fecioara pot ajunge la masuri extreme, cum ar fi infometarea.
Pe de alta parte, sunt constiente de efectele pe care leare o dieta alimentara necorespunzatoare, iar din acest motiv prefera alimentele cat mai sanatoase si naturale, cu un continut scazut de calorii. Deoarece sistemul lor digestiv este sensibil, dieta cea mai indicata este cea vegetariana, din care nu trebuie sa lipseasca semintele, sursa pretioasa de proteine, legumele care furnizeaza minerale (morcovi, cartofi) si cereale integrale. Daca dieta bazata doar pe produse vegetale nu va incanta, puteti include carnea de pui sau vita inabusita sau fiarta.
De evitat produsele de tip fast-food, mancarurile pe baza de sosuri, excesul de carne si alimentele condimentate sau picante.

salata Nativele din Balanta sunt firi lenese care detesta sa faca sport, preferand in schimb sa consume cat mai multe dulciuri si mancaruri grase, pline de toxine. Datorita metabolismului lent, se ingrasa foarte usor, ceea ce face ca procesul de slabire sa fie anevoios si dificil. Desi sunt constiente de importanta exercitiilor fizice si a unui stil de viata cat mai sanatos, nu reusesc sa duca pana la capat o dieta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc