Setari Cookie-uri

Dieta in functie de zodie

Sunt convinsa ca te-ai intrebat de nenumarate ori de ce regimul de slabire tinut de o prietena nu are aceleasi efecte asupra ta, desi l-ai urmat cu sfintenie. Unul dintre raspunsuri af fi ca amica ta si-a adaptat regimul alimentar in functie de zodiac in care este nascuta, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Daca esti curioasa ce dieta ti se potriveste si ce aliment ear trebui incluse in alimentatia, citeste in continuare Dietele in functie de zodie.

Cel mai potrivit regim alimentar pentru Balante include alimente bogate in proteine, dar sarace in grasimi si zaharuri cum ar fi capsunile, mere, struguri, mazare, spanac, ridichii, rosii, iaurt, fructe de mare sau peste.
De evitat: bauturile carbogazoase si alcoolul.

Si in privinta dietei, Scorpionii sunt oamenii extremelor: exista zile in care mananca exagerat de mult, pana cand simt ca nu se mai pot misca si zile in care nu suporta sa vada mancare in fata ochilor. Adora sa manance dulciuri, inamicul numarul 1 al siluetei.
Dintre toate semnele zodiacale, nativele din Scorpion vor slabi cel mai repede si mai usor, datorita ambitiei ce le este caracteristica. Se implica total in alcatuirea regimului alimentar si nu au incredere in dietele recomandate de altii.
Pentru ca dieta sa fie de success, trebuie consumate cat mai multe legume, ca salata verde, sfecla, varza, gulii, ridichii, rosii, castraveti, fructe din belsug: cirese, portocale sau lamai. De asemenea, este necesar sa consume cat mai multa apa plata si sa evite alcoolul care nu face decat sa le afecteze puternic aspectul exterior.
Masa de seara trebuie sa fie cat mai usoara, iar cantitatile din farfurie sa nu fie mari.

dieta Pentru Sagetatori, cea mai mare problema o reprezinta grasimile care se depun in zona coapselor si a feselor, ceea ce le face mai dificil de indepartat. Desi Sagetatorii incep o noua dieta plina de entuziasm si speranta, acestea se diminueaza considerabil daca rezultatele intarzie sa apara. Din acest motiv, cel mai indicat regim alimentar il constituie o dieta variata, flexibila si un program de sport de la care sa nu se abata sub nicio forma.
Apa minerala consumata zilnc in cantitati cat mai mari ii face sa se simta excelent, iar ca alimente sunt recomandate: rosii, mazarea, praz, usturoi, fasolea, soia, oua, fructele bogate in vitamina C, citrice sau kiwi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc