Setari Cookie-uri

Dieta in functie de zodie

Sunt convinsa ca te-ai intrebat de nenumarate ori de ce regimul de slabire tinut de o prietena nu are aceleasi efecte asupra ta, desi l-ai urmat cu sfintenie. Unul dintre raspunsuri af fi ca amica ta si-a adaptat regimul alimentar in functie de zodiac in care este nascuta, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Daca esti curioasa ce dieta ti se potriveste si ce aliment ear trebui incluse in alimentatia, citeste in continuare Dietele in functie de zodie.

Daca sunteti mari amatoare de dulciuri, incercati sa le eliminati din dieta si inlocuiti-le cu fructe.

dlciuri Deoarece au tendinta de a munci foarte mult, nativele din Capricorn nu au un stil de alimentatie foarte sanatos, fiind adeptele mancarurilor grase, lipsite de vitamine.
Le plac dietele stricte si respecta fara probleme regulile impuse de aceasta. Daca dieta da gres, femeile Capricorn vor da vina intotdeauna pe cei din jur, refuzand sa admita ca pot avea o parte din vina in obtinerea rezultatelor slabe.
Pentru a-si mentine oasele intr-o forma ideala, este necesar ca dieta ideala pentru Capricorn sa fie bazata pe alimente bogate in proteine si calciu: carnea slaba, pestele, cartofii, paste fainoase, varza, broccoli, porumb sau oua. Sucurile si ceaiurile naturale si salatele bogate in vitamine nu trebuie sa lipseasca din regimul alimentar al Capricornului.
Inainte de masa, pot consuma un pahar de vin, dar trebuie sa evite alimentele excesiv condimentate.

dieta Cele mai norocoase persoane din horoscop, Varsatorii pot manca cat doresc si cand doresc, fara a-si face griji pentru kilogramele in exces. Daca totusi nu sunteti multumite de fizicul vostru si va incanta ideea de a scapa de cateva kilograme, regimul disociat este cel mai potrivit pentru voi.
Cele mai potrivite alimente sunt: pestele oceanic, homarul, tonul, spanacul, ridichiile, telina si varza sau salate usoare de legume.
Pe durata dietei, Varsatorii trebuie sa uite de dulciuri complet si sa le inlocuiasca cu fructe, cel mai potrivit fiind rodia. Inlocuieste cafeaua cu ceaiul si vei fi mai putin nervoasa.
Micul dejun ideal este bazat pe lactate, iar ca gustare intre mese un pahar de lapte batut este foarte potrivit.

Nativele din Pesti nu isi pot respecta propria decizie de a tine o dieta corespunzatoare, deseori mancand o ciocolata intreaga dupa ce au hotarat ca este cazul sa mai scape de niste kilograme. Regimurile fade sau pastilele de slabit reprezinta variante mai usor de urmat pentru Pesti decat o dieta stricta, ale carei rezultate sunt incerte. Pentru a putea duce la capat un regim alimentar sanatos, Pestii ar trebui sa apeleze la imaginatia lor pentru a vizualiza cum vor arata la sfarsitul dietei.
Pentru a evita anemia, din dietele Pestilor nu trebuie sa lipseasca alimentele bogate in fier ca: albusul de ou, ficatul, carnea de miel sau painea integrala. Ca fructe cele mai indicate sunt smochinele si mango, iar cafeaua trebuie consumata in cantitati minime, deoarece le poate face hiperactive.
De evitat: mancarurile grase, condimentate, pestele conservat si prajelile.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc