Setari Cookie-uri

Astrologie: Prietenii tai de suflet in functie de zodie

Afla care zodie te completeaza cel mai bine!

Se intampla sa intalnim oameni care, fara sa ne fie iubiti, parinti sau frati, ne inteleg din priviri si sunt langa noi cand avem mai mare nevoie sa ne incurajeze sau sa ne tempereze. Cu ei legam prietenii stranse si ne simtim confortabil in orice moment. Afla care zodie te completeaza cel mai bine!

In ce zodie iti gasesti cei mai buni prieteni

Berbec – Sagetator sau Balanta

cel mai bun prieten zodie

Sunt doua zodii opuse, dar amandoua iti pot intra in suflet repejor. Sagetatorul iti intelege dorinta de aventura si te sustine, indiferent ce nebunie ai vrea sa pui la cale, in vreme ce Balanta iti aduce echilibru si te scapa din multe situatii in care altfel te-ai fi aruncat fara sa te gandesti la consecinte.

Taur – Fecioara sau Pesti

prieteni zodie foto: By Poznyakov, Shutterstock

Fecioara, pe de o parte, este pentru Taur ca o oglinda. La fel de practica si bine organizata, afinitatea lor este inevitabila. In schimb, Pestii sunt capabili sa tina piept incapatanarii Taurilor, pe care-i pot convinge sa renunte la atatea calcule si sa viseze cu ochii deschisi, din cand in cand.

Citește și:

Gemeni – Gemeni sau Fecioara

cel mai bun prieten zodie foto: By ViChizh, Shutterstock

Pentru tine, e un noroc sa ai drept prieten pe cineva din aceeasi zodie. Iti intelege perfect nevoia de libertate, este la fel de creativ si curios, asa ca aveti multe lucruri de explorat impreuna. Si cu Fecioara ai ce discuta. Conversatiile voastre savuroase pot dura ore-n sir fara sa va plictisiti.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc