Setari Cookie-uri

Astrologie: Prietenii tai de suflet in functie de zodie

Afla care zodie te completeaza cel mai bine!

Capricorn – Sagetator sau Rac

cel mai bun prieten zodie

Sagetatorul cu spiritul lui de aventura te va ajuta sa-ti faci timp si pentru distractie, pe care altfel o consideri pierdere de vreme. Iar cu psihologia lui fina, Racul te descoase, te determina sa-ti exteriorizezi sentimentele, sa te cunosti mai bine si astfel devii dependenta de sfaturile lui.

Varsator – Leu sau Scorpion

cel mai bun prieten zodie

Alaturi de un Scorpion nu vei cunoaste monotonia, puteti fi foarte uniti, fara sa renuntati la propria libertate. Atat Scorpionul, cat si Leul sunt capabili sa-ti aprecieze originalitatea si sa te sustina atunci cand ai vreun plan nebunesc, ceea ce te face sa te simti inteleasa si foarte speciala.

Pesti – Balanta sau Taur

cel mai bun prieten zodie

Dragostea ta de oameni si cea a Balantei puse laolalta ar putea muta si muntii din loc. Va implicati impreuna in actiuni umanitare, asta cand nu pictati, dansati sau va distrati de mama focului. Cu Taurul pui pe picioare parteneriat solide, creativitatea ta si perseverenta lui completandu-se ideal.

Citește și:

Foto prima pagina: By Prostock-studio, Shutterstock

foto zodii: By Angelina Egorova, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc