Setari Cookie-uri

Astrologie: Prietenii tai de suflet in functie de zodie

Afla care zodie te completeaza cel mai bine!

Balanta – Taur sau Berbec

prieteni zodie

Tu si Taurul aveti o pasiune pentru eleganta si frumusete. Sunteti deschisi, zambitori si impreuna traiti o viata sociala foarte activa. Berbecul, pe de alta parte, iti aduce multa energie, alunga monotonia fara sa-ti perturbe echilibrul, iar tu ii servesti pe tava idei inedite si irezistibile.

Scorpion – Rac sau Pesti

cel mai bun prieten zodie

foto: By ViChizh, Shutterstock

Racul iti oferta toata atentia de care ai nevoie, are grija de tine si iti menajeaza sentimentele, dovedindu-se extrem de tolerant in clipele tale intunecate. La fel, sensibilii Pesti sunt fericiti cand isi pot oferi sprijinul emotional, ajutandu-te sa-ti vindeci sufletul si sa-ti gasesti linistea.

Sagetator – Varsator sau Berbec

cel mai bun prieten zodie

foto: By Kateryna Upit, Shutterstock

Prietenul tau de suflet trebuie sa-ti fie partener in toate aventurile si calatoriile, iar Berbecul se entuziasmeaza de toate ideile tale si te insoteste bucuros la capatul lumii. La randul lui, Varsatorul este maestrul actiunii, incantat sa aiba un partener agil, pe masura lui, asa ca Sagetatorul.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc