Setari Cookie-uri

Horoscop 2019: Mesajul astrelor pentru Zodii de Foc

Cum va fi anul 2019 petru cele 3 zodii de foc.

Horoscop 2019 pentru zodia Leu

horoscop 2019 leu

Norii care s-au adunat pe cerul tau in ultima perioada incep sa se risipeasca in 2019. Te simti ca dupa o gura neasteptata de aer proaspat si vrei sa profiti de viata din plin. Daca in prima parte a anului acorzi mai multa importanta muncii si responsabilitatilor banesti, din vara dai startul unei perioade pline de energie si entuziasm, in care te concentrezi asupra familiei si prietenilor, dar si a propriei persoane; vrei sa evoluezi, personal si profesional si faci demersuri concrete in sensul dorit de tine.

Cuplu si familie

Chiar daca vor exista si situatii tensionate in familie, faci cum faci si iesi aproape nesifonat din ele. Nu profita insa prea mult de abilitatea de a te eschiva, caci farmecul personal nu te salveaza de fiecare data. O greseala repetata fata de partenerul de cuplu te poate pune in ipostaza de a-ti cere iertare si de a face tot ce-ti sta in putere ca sa-i recastigi increderea. Cert este ca dragostea e foarte importanta pentru tine in acest an, iar astrele te sustin si-ti aduc stabilitate sentimentala si profunzime relatiei de iubire. Daca ai copii, vara si mai ales toamna se anunta aglomerate. Te interesezi in amanunt de educatia lor, ii inscrii la diverse cursuri sau competitii, scolare sau sportive, le iei meditator sau antrenor. Nu exagera in nicio privinta si incearca sa constientizezi daca pretentiile pe care le ai sunt prea mari. Incearca sa le fii prieten, nu critic si vei vedea cum se schimba relatia voastra.

Citește și:

Bani si cariera

Cu Jupiter aliat, banii aproape ca-ti pica din cer. Castigi si economisesti fara sa te spetesti muncind. Pur si simplu, flerul te ajuta sa te implici in activitati care iti plac si iti si aduc venituri suplimentare; poate iti transformi un hobby mai vechi in afacere si astfel imbini utilul cu placutul. Si parteneriatele sunt bine aspectate din punctul de vedere al castigurilor banesti. Daca in primele luni ale anului ti se iveste oportunitatea unui job nou, in alta companie sau in alt departament al aceleiasi firme, integrarea in noua echipa este peste asteptari. Poti avea de facut drumuri, delegatii, specializari in strainatate.

De retinut este ca realizarile cele mai importante in privinta locului de munca si a carierei le poti obtine din prima parte a anului pana toamna. Apoi, atentia ta se indreapta mai putin spre lucrurile pragmatice si mai mult spre tot ce tine de familie, copii si sentimente.

Citește și:

Stil de viata si sanatate

In privinta sanatatii, te plangi numai de probleme minore, dar care pot crea un disconfort important. In general, sunt legate nu de organe vitale, ci de musculatura sau articulatii. E de dorit sa nu faci efort in exces si sa nu amani deloc vizitele la medicul ortoped, reumatolog sau stomatolog, in functie de disconfort. De asemenea, daca ai o problema cronica de sanatate, nu o neglija, fa investigatiile necesare!

Indemn astral

Indulgenta si empatia iti aduc multe beneficii in anul care urmeaza. Trebuie sa inveti sa-ti domolesti egoul si sa cedezi atunci cand altii au dreptate. Chiar si tu poti gresi!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc