Setari Cookie-uri

Horoscop 2019: Mesajul astrelor pentru Zodii de Foc

Cum va fi anul 2019 petru cele 3 zodii de foc.

Horoscop 2019 pentru zodia Sagetator

horoscop sagetator 2019

Ultima perioada n-a fost pentru Sagetatori una tocmai comoda. Ai trecut prin destule schimbari si transformari, unele dorite chiar de tine, altele impuse de context, care vor continua pe parcurusul lui 2019 mai bland si cu folos. Chiar daca nu va fi cel mai lin an, finalul lui te va gasi mai bogata spiritual si mai multumita de tine. Insa cum cele mai importante realizari nu se obtin fara batai de cap, asteapta-te la provocari!

Cuplu si familie

Din punct de vedere sentimental contextul e destul de zbuciumat, nu pentru ca ti s-ar intampla lucruri neobisnuite sau neplacute, ci pentru ca traiesti orice emotie la intensitate maxima si treci de la o stare la alta extrem de usor. Simti nevoia de a face lucrurile altfel decat asteapta ceilalti de la tine, refuzi sa respecti reguli si tipare. Te poti distanta pentru o perioada de anumiti membri ai familiei, posibil de parinti, daca insista sa-ti critice deciziile. Vei putea fi pusa in situatia de a face compromisuri, atunci cand rezultatele nu sunt intocmai cum ti le-ai planificat. Pana acolo, insa, e drum lung, presarat cu suparari si lupte pentru dreptate.

Citește și:

E un an favorabil pentru a te desprinde de persoanele care te tin pe loc sau te trag inapoi, dar si pentru a da voie sa evolueze relatiilor care au trecut proba timpului si a impulsivitatii tale. Daca esti singura, te simti excelent asa si n-ai nici cea mai mica dorinta de a-ti complica viata cu o relatie serioasa, care sa te ingradeasca.

In schimb, iti faci prieteni cu usurinta, de care te simti foarte apropiata si de la care ai ce invata datorita intereselor comune pe care le impartasiti.

Bani si cariera

Tot ce tine de profesie si castiguri banesti urmeaza un ritm constant, ascendent. Nu-ti doresti sa faci schimbari importante in aceasta zona si nu-ti propui decat sa-ti indeplinesti cu brio contractele in derulare. Totusi, daca se iveste ocazia, te intereseaza mai putin sumele de bani castigate si mai mult statutul social si profesional. Preferi o functie care arata mai bine in CV decat un job mai bine platit, dar banal.

Citește și:

Stil de viata si sanatate

Iti mentii dorinta mai veche de a te cizela, de a citi mai mult, de a iesi mai des in lume sau chiar de a te inscrie la anumite cursuri care sa-ti stimuleze latura creativa, spirituala, dar care te pot dezvolta si intelectual. Pui mare pret pe felul in care arati, pe ceea ce trebuie imbunatatit in privinta modului in care te imbraci, te coafezi sau a dietei. Ai o dorinta puternica de a-ti cunoaste mai bine corpul, de a testa diete sau cure extrem de bine documentate. Poti vizita medici, nutritionisti, diversi specialisti care sa te ajute sa faci alegerile cele mai bune si corecte. Refuzi cu incapatanare sa iei medicamente si incerci sa devii mai puternica cu ajutorul detoxificarii si a schimbarii obiceiurilor zilnice. Jupiter retrograd in semnul tau incepand cu luna aprilie te indeamna catre o cautare mai profunda a propriilor valori si iti aduce dificultate de a accepta ca realitatea nu corespunde intotdeauna cu idealul.

Citește și:

Indemn astral

In 2019 misiunea ta este sa-ti gasesti echilibrul interior. Te ajuta lecturile, meditatia, sportul si toate activitatile care iti aduc liniste si confort emotional.

Foto: By goccedicolore.it, Shutterstock

Foto prima pagina: By Mikhail Bakunovich, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc