Setari Cookie-uri

Horoscop 2019: Mesajul astrelor pentru cele 3 Zodii de Pamant

Afla ce au pregatit astrele pentru zodiile de Pamant!

Horoscop 2019 pentru zodia Fecioara

horoscop 2019 fecioara

In 2019 planetele te ocrotesc, indiferent de directia in care vrei s-o apuci. Chiar daca, uneori, o sa fie necesar sa deviezi de la planul pe care ti l-ai propus initial si sa ajungi la destinatie pe cai ocolite. Vei afla inca o data ca toate lucrurile bune se obtin cu efort si ca tot ce vine de-a gata trebuie platit candva, intr-un fel sau altul. Ca sa te bucuri de vreme buna, trebuie sa accepti si cativa stropi de ploaie.

Cuplu si familie

Este un an bun pentru logodna, casatorie, pentru familie in general. Unii fac copii, altii fac planuri de nunta, de botez. Viata de familie este foarte bine aspectata, totusi sunt cateva intervale aducatoare de neliniste si tensiuni intre tine si partener, in prima jumatate a anului. Nu lasa timpul sa treaca si raceala sa se instaleze, ci rezolva problemele de indata ce apar si in niciun caz nu turna gaz pe foc, fiindca lucrurile risca sa explodeze. Comunicarea este cheia pentru emotiile si ezitarile cu care te confrunti. Vorbind despre ceea ce te framanta, poti lamuri nemultumiri mocnite si redescoperi sentimente demult uitate. Armonia e ceea ce va doriti amandoi si o veti avea, cu conditia sa treceti cu maturitate si luciditate prin momentele mai putin placute. Nu este exclus sa reorganizezi mersul lucrurilor in casa, responsabilitatile fiecarui membru al familiei. Prezenta parintilor poate avea o influenta deosebita asupra ta in perioada asta. Iar daca esti singura si ai ales pe cineva, sunt sanse mari sa fii si tu aleasa, dar abia spre toamna se concretizeaza lucrurile si te poti bucura pe deplin de magia iubirii.

Citește și:

Bani si cariera

Profesia si atmosfera de la locul de munca sunt foarte importante pentru tine, iar in privinta acesteia din urma lucrurile incep sa functioneze tot mai prost. Pot sa apara invidii, acuzatii, neintelegeri, iar tu te simti obligata sa iei atitudine. Ar fi bine sa nu lasi de lasi de la tine doar pentru a le face altora viata mai usoara. Fii constienta de valoarea ta si formuleaza-ti pretentiile pe masura! Pe plan financiar lucrurile par sa mearga ca pe roate, in special dupa sezonul estival, cand sursele de venit sunt excelente. Poate sa apara o colaborare la distanta sau o invitatie a de a calatori sau a te muta in interes profesional.

Stil de viata si sanatate

Pentru ca intotdeauna este precauta in privinta sanatatii, nu se intrevad probleme importante la acest nivel. Intr-adevar, momentele in care te simti coplesita de griji sau de munca te pot impinge la excese culinare sau la somn insuficient si de calitate indoielnica. Ai nevoie mai degraba de vindecare spirituala, decat de tratamente la nivel corporal. Poti descoperi Yoga, Qigong sau alte tehnici care te ajuta sa te transformi si fizic, si mental. In alta ordine de idei, incepi sa socializezi mai mult, cunosti oameni noi, printre care se poate numara si jumatatea ta viitoare. In momentele de cumpana, gandeste-te ca incercarile se intampla cu un scop si nu te descuraja, caci vin vremuri mai bune.

Citește și:

Indemn astral

Invata sa gandesti pozitiv, sa faci mai putine calcule si sa profiti de oportunitatile care-ti apar in cale, chiar daca sunt neprevazute si-ti dau planurile peste cap.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc