Setari Cookie-uri

Horoscop 2019: Mesajul astrelor pentru cele 3 Zodii de Pamant

Afla ce au pregatit astrele pentru zodiile de Pamant!

Horoscop 2019 pentru zodia Capricorn

horoscop 2019 capricorn

Desi inceputul anului te poate prinde intr-o stare de spirit nu tocmai buna, neincrezatoare si cu multe dubii, deciziile pe care le ei au darul de a-ti limpezi gandurile si de a-ti lumina calea. Poti avea parte de piedici, de bete-n roate si de unele dezamagiri, dar vei invata din fiecare experienta si te vei bucura de multe oportunitati. Iti poti indeplini un plan mai vechi, precum o calatorie sau un loc de munca mai bun.

Cuplu si familie

Ei bine, daca nu esti casatorita inca, in 2019 nu prea ai cum sa scapi de intrebarea cea mare. Chiar daca spui DA pentru a doua oara, sansele de a-si reface viata sunt incantatoare pentru cei care au divortat sau au rupt relatii de lunga durata. Pentru Capricornii singuri de multa vreme, sfatul este sa nu stea acasa, imbracati in pijamale si cu telecomanda in mana, asteptand sa le bata Fat-Frumos la usa. Trebuie sa iesi din casa si sa-ti faci cunostinte noi. Stai nesperat de bine la capitolul comunicare, totusi rabdarea iti poate fi serios pusa la incercare de copii, mai ales daca sunt adolescenti, intr-un moment dificil al existentei lor si nu reusiti sa ajungeti la un consens. Calitatile de negociator iti sunt incercate in repetate randuri. Contradictii sau certuri pot aparea si cu fratii, cu parintii, dar e mai bine sa nu raspunzi categoric, ci sa lasi mereu o portita deschisa. Pana la urma, multe dintre tensiuni se rezolva de la sine.

Citește și:

Bani si cariera

De cand te stii ai pus cariera pe primul loc, dar in 2019 astrele au alte planuri pentru tine. E drept ca te intereseaza in continuare statutul profesional, ca muncesti la fel de mult, ba chiar poti fi promovata, insa lucrurile merg suficient de bine si de lin incat sa nu te preocupe in mod special. Acum, simti nevoia sa te implici in alte activitati, care-ti plac si te relaxeaza. Vrei sa te imbogatesti spiritual, sa vizitezi locuri noi, sa inveti limbi straine sau sa faci cursuri de dezvoltare personala. Nu accepta proiecte care nu-ti aduc profit financiar, decat daca te ajuta sa obtii alte avantaje pe termen lung.

Stil de viata si sanatate

In privinta sanatatii, poti avea parte de simptome in zone diverse, care sa apara si sa dispara ca din senin, la anumite intervale de timp. Mici probleme cu digestia, cu respiratia, cu articulatiile, mai ales daca fumezi, daca esti sedentara sau mananci haotic, trebuie investigate de medic din vreme. Insa cele mai multe complicatii pot fi prevenite destul de usor, cu ajutorul terapiilor alternative (te ajuta plantele, acupunctura, homeopatia). Mai multa miscare este necesara si bine-venita, poate sub forma unui nou hobby, precum drumetiile montane. Periodic poti avea si insomnii, daca nu reusesti sa te detasezi de aspectele stresante legate de munca sau viata personala. Si pentru ca activitatea intelectuala este centrul tau de interes in acest an, trebuie sa-ti antrenezi si mintea, in special citind.

Citește și:

Indemn astral

Invata sa renunti la ideile preconcepute si sa fii mai blanda cu tine. Nu lasa micile esecuri sa-ti afecteze increderea in tine si nu ezita sa cunosti oameni noi, chiar daca ai avut experiente pe care nu-ti doresti sa le repeti!

Foto prima pagina: By CURAphotography, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc